Partenerul tău de încredere.

Activitatea principală a companiei noastre este distribuirea de echipamente celor mai bune branduri din lume pentru sisteme tehnice în clădiri inteligente, cu suport tehnic și instruire adecvate.

Brandurile pe care le distribuim pe baza contractelor partenere sunt Siemens Building Technologies, Petz Industries și Strong Flow.

Avem o rețea dezvoltată de companii partenere cu care implementăm împreună proiecte, adică prin care distribuim echipamente.

De asemenea, suntem implicați în programarea și eliberarea sistemelor BMS și EMS, a instalațiilor KNX, a sistemelor de detectare incendiu, a detectării gazelor, a controlului accesului, a evacuării automate, a supravegherii video. Inginerii noștri dețin certificate Siemens adecvate pentru programarea și eliberarea acestor sisteme.

Venim cu solutii specializate pentru produse farmaceutice (productie si depozite, complet cu validare), spitale, facilitati de afaceri, hoteluri, mall-uri, case inteligente si multe altele. Soluțiile noastre sunt în conformitate cu standardele Siemens.


În special, subliniem serviciile noastre de înaltă calitate, eficiența soluțiilor cu un angajament maxim față de raportul calitate-preț, precum și respectarea termenilor și condițiilor de livrare a echipamentelor, adică finalizarea proiectului.