DESPRE NOI

SIPATEC este o companie fondată în anu 2014. Avem birouri în Belgrad, Serbia, pe strada Kronštatska 5 din Dedinje și Timișoara, Bulevardul Republicii nr. 6. Suntem mândri că clienții noștri ne-au recunoscut ca un partener extrem de fiabil în realizarea celor mai solicitante proiecte și pentru a răspunde cererilor pe termen cel mai rapid, cu calitate ca prioritate. Suntem o echipă de ingineri profesioniști cu o vastă experiență în contractarea, proiectarea și efectuarea instalațiilor BMS și EMS ca instalare de siguranță și siguranță în clădiri, senzori în spații explozive pe cale de dispariție și realizarea sistemului de pregătire chimică a apei.Suntem un distribuitor autorizat al producătorilor de cea mai înaltă calitate din lume, ar fi Siemens building technologies, PETZ Industries și Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH.

SIEMENS Building Technologies: Echipamente BMS, echipamente în domeniu, controlere, sisteme de monitorizare și management, calorii, supape inteligente, echipamente KNX, termostat de cameră, inițiatori ai clusterului PP și echipamente FSS pentru detectarea incendiilor, controlul incendiilor, detectarea gazelor și a centralei electrice, sisteme de stingere a gazelor, controale de acces. Echipamente PETZ Industries pentru spații Ex: măsurarea temperaturii, umidității, presiunii diferențiale și a debitului, actuatoare demper și clapboard PP.

Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH sisteme chimice de apă pentru instalații, hoteluri, producția de alimente și băuturi, pentru camera cazanului fierbinte și cu aburi, pentru sterilizatoare și autoclave, pentru turnuri de răcire.

CE OFERIM

Oferim clientilor nostri suport in toate fazele proiectului, de la planificarea, analiza solutiilor variante, prin proiectarea proiectului, la executie si suport in timpul exploatării cladirii. Oferim soluții la standarde de proiectare ale proiectanților noștri și îi sprijinim pe parcursul întregului proces de proiectare și performanță.

Avem o vastă experiență în tehnologiile de producție farmaceutică cu validare GMP, clădiri de birouri, mall-uri, case inteligente, hoteluri, restaurante, spitale, instalații industriale, camere de cazane și companii energetice.